Spring til indhold

Hasselager-Kolt en historisk stationsby

Du finder Hasselager ca. 8-10 km. Sydvest for Aarhus Centrum. For nuværende bor der ca. 7.500 indbyggere i Hasselager-Kolt. Det er en mindre by med stigende popularitet – der i høj grad skyldes nærheden til E45, der sikrer optimale trafikale forbindelser.
Byen er kendt for sine store industriarealer, men er siden 1960’erne blevet udbygget med boligkvarterer. Dette er ikke tilfældigt, for I Hasselager finder du optimale rammer til det gode liv. Du har alle hverdagens fornødenheder i umiddelbar nærhed, et omfavnende lokalsamfund samt tæt forbindelse til Aarhus.
Poppelhusene bliver opført mellem Poppeltoften og Hasselager Stationsvej på en tidligere industrigrund. Her har du ikke mere end 250 meter til en nyopført Rema1000 – og 500 meter væk finder du også en Netto. Derudover lægger husene lige overfor den historiske Hasselager Kro. Til børnefamilierne er der ikke mere end 900 meter til nærmeste daginstitution, og 500 meter til Bavnehøj Skole. I nærhed af skolen finder du også Hasselagerhallen med diverse sportsfaciliteter.
Det skal også fremhæves, at du i Hasselager er omgivet af smuk natur. Faktisk udbygges Haseslager Vildskov i disse år, så naturskøn beliggenhed kan vinges af. I skoven finder du adskillige gode hiking-ruter og skønne skovsøer.

Alt indenfor rækkevidde